• Telefon 
  • +3623 5353-231
 
  • Mobile
  • +3630 0975-911

Rólunk

Rólunk

Cégismertető

WinnerNet FactoryMaster Hungary Kft

A WinnerNet FactoryMaster Hungary Kft 1997 óta azonos tevékenységgel működő vállalkozás. Célünk, hogy informatikai hozzáadott értékkel at Ön vállalkozását sikeresebbé tegyük.

WinnerNet FactoryMaster Hungary Kft.
2092 Budakeszi, Gábor Áron u. 103/A,
Adószám: 12335172-2-13
Cégj.sz: 13-09-085583

Orhestrate - Munkák ütemezése

Az Orchestrate egy feladat optimalizáló alkalmazás

Amire büszkék vagyunk

Hiszünk abban, hogy kitartó munkával szebbé és jobbá tehetjük a világot

Cégünk 1997-es alakulása óta informatikai rendszerek fejlesztésével és bevezetésével foglalkozunk. Fő tevékenységünk keretében gyártó vállalkozások számára értékesítünk termelésirányítási és munka ütemező rendszert.  Ügyfeleink között ugyanúgy megtalálhatóak a magas minőség biztosítási elvárásokkal működő autóipar beszállítók, mint az egyedi terméket gyártó családi cégek. Tudjuk, hogy partnereink egyediek, ezért fontos számunkra, hogy megértsük működésüket. Az általunk forgalmazott rendszerek bevezetése során nem csak szoftvert értékesítünk, hanem olyan know-how adunk át, amely hosszú távon megbízható segítség a napi feladatok elvégzésében.

Our Mechanical Engineer

Many Years Experience

Rory Burns

Chief Engineer

Bernie Kowalczyk

Engineer

Tryphena Roberts

Chief Engineer

Arlo Norwood

Chief Engineer

Client's Love

Testimonials​

Image
Image
Image
Image

Information

Azzal, hogy belép a WinnerNet FactoryMaster Hungary Kft valamely oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

Az oldalon megjelent teljes tartalom a WinnerNet FactoryMaster Hungary Kft és az Access UK szellemi tulajdonát képezik. A weblap tartalmának engedély nélküli felhasználása, másolása, publikálása tilos.